Вододисперсионно лепило Planatol HW 480

Planatol HW 480

Вододисперсионно лепило без наличие на разтворители или пластификатори, което не изисква поставянето на предупредителен етикет за опасност.

Приложение

Чувствително на натиск лепило за производство на самозалепващи елементи, post-it бележки и хартиени кубчета, подходящо за всякакви повърхности, където е наложително залепване и отлепване.

Количеството лепило, което се нанася, зависи от използваните материали. За точно установяване на количеството е нужно провеждане на предварителни тестове.

Машините, с които се нанася продуктът, трябва да бъдат от неръждаема стомана.

Обработване
Продуктът е предназначен за машинно нанасяне чрез дюза или диск.

Техническо описание


Planatol - Германия е експерт в производството на дисперсионни, полиуретанови и термо лепила за хартия, картон, мебели и др. Предимствата на продуктите се проявяват много ясно при употреба върху по-специфични повърхности – ламинирани, лакирани, фолиа и др.

След присъединяването на фирма Wetzel през 2012, компанията обогати значително своите познания за процеса на производство на лепила за опаковки. По традиция компанията Planatol Wetzel е също така сред водещите производители на механизми и системи за нанасяне на лепило.

Тя е сред основните доставчици на фирмите Wohlenberg, Kolbus, Graco и др

www.planatol.de

Направете запитване

Контакти

Тел.: +359 82 522 251, Факс: +359 82 521 377, e-mail: office@printsolutions.bg