Вододисперсионно лепило Planatol DKT 2667 FA

Planatol DKT 2667 FA

Вододисперсионно лепило, без наличие на разтворители и фталати. Този продукт не изисква поставянето на предупредителен етикет за опасност.

Приложение
Подвързване на всички обичайни категории хартия за списания, брошури с корица или гръбни ивици, книги и каталози чрез машини за подвързване чрез естествено или изкуствено сушене.

Обработване
Planatol DKT 2667 FA се доставя готов за машинно нанасяне с вал. Възможно е разреждане с вода, което обаче не се препоръчва поради удължените времена за втвърдяване и изсъхване.

Техническо описание


Planatol - Германия е експерт в производството на дисперсионни, полиуретанови и термо лепила за хартия, картон, мебели и др. Предимствата на продуктите се проявяват много ясно при употреба върху по-специфични повърхности – ламинирани, лакирани, фолиа и др.

След присъединяването на фирма Wetzel през 2012, компанията обогати значително своите познания за процеса на производство на лепила за опаковки. По традиция компанията Planatol Wetzel е също така сред водещите производители на механизми и системи за нанасяне на лепило.

Тя е сред основните доставчици на фирмите Wohlenberg, Kolbus, Graco и др

www.planatol.de

Направете запитване

Контакти

Тел.: +359 82 522 251, Факс: +359 82 521 377, e-mail: office@printsolutions.bg