Вододисперсионно лепило Planatol AD 94/5B

Planatol AD 94/5B

Вододисперсионно лепило, бързо втвърдяващо, което не изисква означение за опасност.

Приложение
Planatol AD 94/5B е лепило с широк спектър на приложение. Неговата изключително висока адхезия го прави подходящо за залепване на трудни субстрати (описани на стр. 2 в техническото описание на продукта).

Производство и залепване на продукти от картон, сгъваеми кутии и хартиени торбички. Лепене на гръб на книги, на гилзи, на листове; за футляри и корици; за етикиране. Този продукт е подходящ за каширане на фотографии, а също така и за залепване при занаятчийски изработки.

Начин за работа
Planatol AD 94/5B се доставя готов за употреба за всички видове системи за нанасяне с дискове. Има само ограничени възможности за нанасяне чрез дюза; продуктът може да бъде нанасян и ръчно. Ако е необходимо, към лепилото може да се добави вода.

Техническо описание


Planatol - Германия е експерт в производството на дисперсионни, полиуретанови и термо лепила за хартия, картон, мебели и др. Предимствата на продуктите се проявяват много ясно при употреба върху по-специфични повърхности – ламинирани, лакирани, фолиа и др.

След присъединяването на фирма Wetzel през 2012, компанията обогати значително своите познания за процеса на производство на лепила за опаковки. По традиция компанията Planatol Wetzel е също така сред водещите производители на механизми и системи за нанасяне на лепило.

Тя е сред основните доставчици на фирмите Wohlenberg, Kolbus, Graco и др

www.planatol.de

Направете запитване

Контакти

Тел.: +359 82 522 251, Факс: +359 82 521 377, e-mail: office@printsolutions.bg