Термо лепило Planatol HM 6010

Planatol HM 6010

Термо лепило, без пластификатори, пълнители и пигменти.

Приложение

Подвързване на каталози, книги, хартиени чанти и т.н., използвайки всички стандартни машини за подвързване.

Начин на работа

Работната температура, измерена при ролката за нанасяне, трябва да бъде между 160-180 °C (433-453K) и с 10 – 20 °C по-ниска в контейнера за разтапяне. Нагряване за съществени периоди, както и повторяемо нагряване ще доведе до постепенно потъмняване на продукта; ако се нагрява за прекалено дълъг период или при изключително високи температура, лепилото накрая ще стане неизползваемо. Ето защо количеството лепило, с което ще се работи, трябва да бъде в съответствие с дневните нужди на ползвателя.

Техническо описание


Planatol - Германия е експерт в производството на дисперсионни, полиуретанови и термо лепила за хартия, картон, мебели и др. Предимствата на продуктите се проявяват много ясно при употреба върху по-специфични повърхности – ламинирани, лакирани, фолиа и др.

След присъединяването на фирма Wetzel през 2012, компанията обогати значително своите познания за процеса на производство на лепила за опаковки. По традиция компанията Planatol Wetzel е също така сред водещите производители на механизми и системи за нанасяне на лепило.

Тя е сред основните доставчици на фирмите Wohlenberg, Kolbus, Graco и др

www.planatol.de

Направете запитване

Контакти

Тел.: +359 82 522 251, Факс: +359 82 521 377, e-mail: office@printsolutions.bg