Система за директно овлажняване на въздух

 

FINESTFOG придава голямо значение на висококачествените системи за управление. Използват се само компоненти от реномирани производители като Siemens или Eaton-Möller се в модулите за управление. Контролните модулти на FINESTFOG се предлагат в две версии:

Eaton-Möller - контролер за напълно автоматизиран контрол на до 8 зони на овлажняване и максимална влажност 780 литра на час. Състои се от модул Eaton-Möller, дисплей на оператора и честотен преобразувател.

Siemens S 7 - най-лесният за използване контролер, базиран на Siemens SPS S7. До 12 зони на овлажняване. Сензорният панел SIMATIC HMI KP 700 (7 ") показва всички работни параметри. Контролерът включва записващо устройство, брояч на работните часове за всяка зона, анализ на системата и множество други помощни функции, вариращи от отдалечен мониторинг до прехвърляне на данни към система за управление на съоръженията. По заявка на клиента могат да бъдат разработвани различни допълнения или варианти на системата.


FINESTFOG GmbH е водещ европейски производител на системи за обратна осмоза и системи за овлажняване на въздуха. Компанията, управлявана от собствениците, е основана през 1994 г. От 2002 г. FINESTFOG произвежда системи за овлажняване на въздуха под високо налягане.

През 2006 г. FINESTFOG добавя системи за обратна осмоза към своето продуктово портфолио. След непрекъснат растеж централата на компанията се мести през 2010 г. в Ottobrunn, близо до Мюнхен.

В производствения участък от над 800 квадратни метра се намират отделите за развитие, планиране, производство и продажби.

www.finestfog.com

Направете запитване

Контакти

Тел.: +359 82 522 251, Факс: +359 82 521 377, e-mail: office@printsolutions.bg