Вододисперсионно лепило Planatol VD A 4030

Planatol VD A 4030

Вододисперсионно лепило, без наличие на разтворители. Този продукт не изисква поставянето на предупредителен етикет за опасност.

Приложение

Универсално приложимо, бързо втвърдяващо се лепило за лепене на всички хромови, лакирани или ламинирани материали като хартия, картон и други подобни материали. Препоръчват се предварителни тестове.

Това лепило е подходящо за залепване на полипропиленови фолиа, обработени в коронен разряд.

Примери за приложение:

- залепване на странични шевове на торби и др.

- залепване на сгъваеми кутии с всички видове лепачни машини.

Обработване

Planatol VD A 4030 се доставя готов за машинно нанасяне с вал или диск. Възможно е разреждане с вода, но това води до отрицателен ефект върху силата на залепване и времето за съхнене.

Техническо описание


Planatol - Германия е експерт в производството на дисперсионни, полиуретанови и термо лепила за хартия, картон, мебели и др. Предимствата на продуктите се проявяват много ясно при употреба върху по-специфични повърхности – ламинирани, лакирани, фолиа и др.

След присъединяването на фирма Wetzel през 2012, компанията обогати значително своите познания за процеса на производство на лепила за опаковки. По традиция компанията Planatol Wetzel е също така сред водещите производители на механизми и системи за нанасяне на лепило.

Тя е сред основните доставчици на фирмите Wohlenberg, Kolbus, Graco и др

www.planatol.de

Направете запитване

Контакти

Тел.: +359 82 522 251, Факс: +359 82 521 377, e-mail: office@printsolutions.bg