Вододисперсионно лепило Planatol HW 730

Planatol HW 730

Вододисперсионно лепило без наличие на разтворители или пластификатори, което не изисква поставянето на предупредителен етикет за опасност.

Приложение
За залепване на хартия и други абсорбиращи и неабсорбиращи материали с пластмаси и покрития полиетилен, полипропилен и други трудни за залепване повърхности.

Препоръчва се за производство на самозалепващи етикети и самозалепващи артикули.

При залепване на две непопиващи повърхности може да се постигне по-добро първоначално фиксиране на материалите, ако продуктът се остави около 2-3 минути да изсъхне. След това се фиксира и залепва към другата повърхност чрез притискане.

PLANATOL HW 730 може да се използва за лепене чрез трансфер.

Обработване
Предназначено за надлъжно и напречно лепене (с валяк или диск) дори и при висока скорост на машината. Също така  е подходящо за ръчно нанасяне. Възможността за нанасяне с дюза е ограничена. Зависи от диаметъра и налягането на системата. Разреждането с вода е възможно, ако е необходимо.

Техническо описание


Planatol - Германия е експерт в производството на дисперсионни, полиуретанови и термо лепила за хартия, картон, мебели и др. Предимствата на продуктите се проявяват много ясно при употреба върху по-специфични повърхности – ламинирани, лакирани, фолиа и др.

След присъединяването на фирма Wetzel през 2012, компанията обогати значително своите познания за процеса на производство на лепила за опаковки. По традиция компанията Planatol Wetzel е също така сред водещите производители на механизми и системи за нанасяне на лепило.

Тя е сред основните доставчици на фирмите Wohlenberg, Kolbus, Graco и др

www.planatol.de

Направете запитване

Контакти

Тел.: +359 82 522 251, Факс: +359 82 521 377, e-mail: office@printsolutions.bg