Вододисперсионно лепило Planatol BB

Planatol BB

Вододисперсионно лепило, без наличие на разтворители и фталати. Този продукт не изисква поставянето на предупредителен етикет за опасност. Изсъхналият филм е високовискозен, устойчив на влажност и стареене, също така е безцветен.

Приложение
Planatol BB е специално лепило за ръчно подвързване на всички обичайни типове хартия, като принтерна хартия, офсетова, илюстрационна, за производство на брошури, книги, каталози, списания, календари и т.н. Също така Planatol BB е доказан продукт за производство на корици (твърди) на книги, залепване на гръбчето, облепяне, лепене на капителбанд, лепене на формуляри, ламиниране, етикиране, поправки –  и всички останали ръчни операции на лепене, свързани с подвързването.

Техническо описание


Planatol - Германия е експерт в производството на дисперсионни, полиуретанови и термо лепила за хартия, картон, мебели и др. Предимствата на продуктите се проявяват много ясно при употреба върху по-специфични повърхности – ламинирани, лакирани, фолиа и др.

След присъединяването на фирма Wetzel през 2012, компанията обогати значително своите познания за процеса на производство на лепила за опаковки. По традиция компанията Planatol Wetzel е също така сред водещите производители на механизми и системи за нанасяне на лепило.

Тя е сред основните доставчици на фирмите Wohlenberg, Kolbus, Graco и др

www.planatol.de

Направете запитване

Контакти

Тел.: +359 82 522 251, Факс: +359 82 521 377, e-mail: office@printsolutions.bg