Високогланцов лак 1667

Високогланцов Надпечатен Лак Glanzdrucklack 1667

Особеното предимство на този лак се състои в това, че чрез най-новата структура на свързващ агент, в един продукт се съчетават голям брой предимства.

Характеристики:

  • изключително висок гланц
  • много слабо пожълтяване
  • кратко време за съхнене
  • отлична сигурност при натрупване на стапела
  • много добра устойчивост на изтриване
  • безпроблемна работа със и без вода

Височината на стапела и евентуалното количество пудра зависят от  количеството нанесен лак и/или от качеството на субстрата.
Много добрата сигурност при натрупване на стапела предотвратява откопиране при нормално нанасяне на лака.
Използването на IR сушене подпомага още по-бързо последващо обработване.
Възможно е да се работи както мокро върху мокро, също така и мокро върху сухо.

Техническо описание


Произведено в Германия и гаранция за постоянно високо качество са резултатите от научноизследователската и развойна дейност – опорни стълбове на фирма ЕППЛЕ Друкфарбен (EPPLE Druckfarben AG). Фирмата заема водеща позиция като доставчик на висококачествени мастила за листов офсет. Изключително модерната инсталация за производство на мастила гарантира високото качество на продуктите в световен мащаб. Познаването на пазара и клиентите винаги води до нови иновации, които поставят нови стандарти.

С новата еко технология за мастила например, бяха създадени нови стандарти за екологично чисти мастила. Свързващите вещества, без минерално масло на базата на възобновяеми суровини, водят до отличен въглероден баланс по време на производство и печат. Системата Aniva® е революция в отпечатването на снимки – възпроизвеждането с офсетов печат позволява за първи път отпечатване с качеството на фото лаборатория.

Ароматни лакове на ЕППЛЕ Друкфарбен (EPPLE Druckfarben AG) – с тях не само отговарят на изискванията на клиентите, но също така вдъхновяват творците за напълно нови маркетингови стратегии. ЕППЛЕ Друкфарбен (EPPLE Druckfarben AG) продължава да бъде неизчерпаем извор на идеи!

www.epple-druckfarben.de

Направете запитване

Контакти

Тел.: +359 82 522 251, Факс: +359 82 521 377, e-mail: office@printsolutions.bg