Термо лепило Planatol HM 2959

Planatol HM 2959

Приложение

Странично лепене в машини за подвързване.
Постоянно залепване на етикети върху стъкло, PE, PP, както и тенекиени кутии.

Това лепило е подходящо за залепване на полипропиленови фолиа, обработени в коронен разряд.

Начин на работа

Работната температура трябва да се поддържа между 150 – 180 °C (423 - 453 K) за нанасяне на лепило посредством дюзи, дискове или ролки (и 10 – 20 °C по-ниска в устройството за предварително стопяване). Нагряване за значителни периоди, както и повторяемо нагряване ще доведе до постепенно потъмняване на продукта; ако се нагрява за прекалено дълъг период или при изключително  високи температури, лепилото накрая ще стане неизползваемо. Ето защо количеството лепило, с което ще се работи, трябва да бъде в съответствие с дневните нужди на ползвателя.

Техническо описание


Planatol - Германия е експерт в производството на дисперсионни, полиуретанови и термо лепила за хартия, картон, мебели и др. Предимствата на продуктите се проявяват много ясно при употреба върху по-специфични повърхности – ламинирани, лакирани, фолиа и др.

След присъединяването на фирма Wetzel през 2012, компанията обогати значително своите познания за процеса на производство на лепила за опаковки. По традиция компанията Planatol Wetzel е също така сред водещите производители на механизми и системи за нанасяне на лепило.

Тя е сред основните доставчици на фирмите Wohlenberg, Kolbus, Graco и др

www.planatol.de

Направете запитване

Контакти

Тел.: +359 82 522 251, Факс: +359 82 521 377, e-mail: office@printsolutions.bg