Система за обратна осмоза

 

Компактните системи за обратна осмоза на FINESTFOG се характеризират с открит дизайн и високото качество на изработка. Системите произвеждат между 100 и 900 литра чиста вода на час. (Предлагат се по-големи капацитети при поискване). Модулът за осмоза FINESTFOG е в основата на системата за пречистване на водата. Неговата висококачествена композитна мембрана е предназначена за висока ефективност и дълъг експлоатационен живот. Отвореният дизайн на устройството улеснява мониторинга на производителността. Дебитомерите за пермеат и концентрат (отпадъчна вода) предоставят информация за ефективността на работа. Сензорът за проводимост осигурява най-високото качество на водата. Всички операционни параметри могат да се наблюдават на цифров дисплей. При системите за обратна осмоза не съществува риск водата да бъде повторно замърсена, защото това е затворена система с малък буферен резервоар. Интегрираната система за UV стерилизация в края на процеса дава двойна гаранция, че в третираните води няма останали микроорганизми.


FINESTFOG GmbH е водещ европейски производител на системи за обратна осмоза и системи за овлажняване на въздуха. Компанията, управлявана от собствениците, е основана през 1994 г. От 2002 г. FINESTFOG произвежда системи за овлажняване на въздуха под високо налягане.

През 2006 г. FINESTFOG добавя системи за обратна осмоза към своето продуктово портфолио. След непрекъснат растеж централата на компанията се мести през 2010 г. в Ottobrunn, близо до Мюнхен.

В производствения участък от над 800 квадратни метра се намират отделите за развитие, планиране, производство и продажби.

www.finestfog.com

Направете запитване

Контакти

Тел.: +359 82 522 251, Факс: +359 82 521 377, e-mail: office@printsolutions.bg