SELECTION PRO

Серията скала мастила Selection Pro е проектирана като модерна, високо интензивна универсална серия с възможно най-широк спектър на приложение. Тя е предназначена за всички видове машини (за едностранен и двустранен печат), за почти всички видове попиващи субстрати. Мастилата от тази серия са без минерално масло и на базата на суровини от възобновяеми източници.
Чрез своята универсалност, серията Selection Pro може да се използва от големи фирми, в различни производствени бази и различни типове машини. По този начин могат да се постигнат еднакви резултати от гледна точка на получените крайни цветове при печат.

Серията Selection Pro се характеризира с:

  • отлична печатаемост

– много добро проявяване на цвета
– отличен баланс вода : мастило

  • висок интензитет на мастилото
  • отлична устойчивост на изтриване
  • остава свежо в мастилницата по-дълъг период

Ниската степен на разпръскване при печат прави възможно използването на тази серия при машини с висока скорост на печат – едностранен и двустранен.
Като   модерна   скала   за   мастила   серията   Selection   Pro   изпълнява   изискванията   на   ISO-Norm   2846-1. Постигнатата от вас сила на цвета и острота на точката изпълняват всички критерии на ISO-Norm 12647-2, както и получаване на много добър баланс на сивото.

Техническо описание


Произведено в Германия и гаранция за постоянно високо качество са резултатите от научноизследователската и развойна дейност – опорни стълбове на фирма ЕППЛЕ Друкфарбен (EPPLE Druckfarben AG). Фирмата заема водеща позиция като доставчик на висококачествени мастила за листов офсет. Изключително модерната инсталация за производство на мастила гарантира високото качество на продуктите в световен мащаб. Познаването на пазара и клиентите винаги води до нови иновации, които поставят нови стандарти.

С новата еко технология за мастила например, бяха създадени нови стандарти за екологично чисти мастила. Свързващите вещества, без минерално масло на базата на възобновяеми суровини, водят до отличен въглероден баланс по време на производство и печат. Системата Aniva® е революция в отпечатването на снимки – възпроизвеждането с офсетов печат позволява за първи път отпечатване с качеството на фото лаборатория.

Ароматни лакове на ЕППЛЕ Друкфарбен (EPPLE Druckfarben AG) – с тях не само отговарят на изискванията на клиентите, но също така вдъхновяват творците за напълно нови маркетингови стратегии. ЕППЛЕ Друкфарбен (EPPLE Druckfarben AG) продължава да бъде неизчерпаем извор на идеи!

www.epple-druckfarben.de

Направете запитване

Контакти

Тел.: +359 82 522 251, Факс: +359 82 521 377, e-mail: office@printsolutions.bg