Industrias OGI

През 1960 INDUSTRIAS OGI S.L. започва да произвежда желатин за технически цели от вторични продукти от говежди кожи от кожарската промишленост - "туткал".

През 1980 г. фирмата започва да произвежда желатинови лепила на желатинова основа за секторите за преработка на картон и хартия. През 2000 г. е изграден нов завод в модерна индустриална зона близо Естела (Навара).

Фирмата произвежда голямо разнообразие от технически желатини, всеки със специфични функции, за да покрие най-различни приложения, също така и широка гама от лепила на база желатин за секторите за преработка на хартия и картон.

www.gelatinasogi.com


EPPLE Druckfarben AG

Произведено в Германия и гаранция за постоянно високо качество са резултатите от научноизследователската и развойна дейност – опорни стълбове на фирма ЕППЛЕ Друкфарбен (EPPLE Druckfarben AG). Фирмата заема водеща позиция като доставчик на висококачествени мастила за листов офсет. Изключително модерната инсталация за производство на мастила гарантира високото качество на продуктите в световен мащаб. Познаването на пазара и клиентите винаги води до нови иновации, които поставят нови стандарти.

С новата еко технология за мастила например, бяха създадени нови стандарти за екологично чисти мастила. Свързващите вещества, без минерално масло на базата на възобновяеми суровини, водят до отличен въглероден баланс по време на производство и печат. Системата Aniva® е революция в отпечатването на снимки – възпроизвеждането с офсетов печат позволява за първи път отпечатване с качеството на фото лаборатория.

Ароматни лакове на ЕППЛЕ Друкфарбен (EPPLE Druckfarben AG) – с тях не само отговарят на изискванията на клиентите, но също така вдъхновяват творците за напълно нови маркетингови стратегии. ЕППЛЕ Друкфарбен (EPPLE Druckfarben AG) продължава да бъде неизчерпаем извор на идеи!

www.epple-druckfarben.de


PearlTec GmbH

Pearltec GmbH (Пърлтек) е модерна и новаторска компания в областта на полиграфията. Продуктовата гама включва висококачествени дисперсионни, UV и маслени лакове. Тясното сътрудничество с EPPLE DRUCKFARBEN AG и производителите на печатни машини осигурява безпроблемно използване на иновативните продукти на Pearltec. В тесен контакт с клиентите са разработени нови икономични решения за всички амбициозни проекти. Pearltec е позната фирма в полиграфическата индустрия като компетентен партньор за решения с тенденция за определяне на най-висок стандарт за качество за клиенти с високи изисквания.
Основният приоритет е комбиниране на безопасност на околната среда и висока рентабилност.

www.pearltec-gmbh.de.


Planatol GmbH

Planatol - Германия е експерт в производството на дисперсионни, полиуретанови и термо лепила за хартия, картон, мебели и др. Предимствата на продуктите се проявяват много ясно при употреба върху по-специфични повърхности – ламинирани, лакирани, фолиа и др.

След присъединяването на фирма Wetzel през 2012, компанията обогати значително своите познания за процеса на производство на лепила за опаковки. По традиция компанията Planatol Wetzel е също така сред водещите производители на механизми и системи за нанасяне на лепило.

Тя е сред основните доставчици на фирмите Wohlenberg, Kolbus, Graco и др

www.planatol.de


Finest Fog GmbH

FINESTFOG GmbH е водещ европейски производител на системи за обратна осмоза и системи за овлажняване на въздуха. Компанията, управлявана от собствениците, е основана през 1994 г. От 2002 г. FINESTFOG произвежда системи за овлажняване на въздуха под високо налягане.

През 2006 г. FINESTFOG добавя системи за обратна осмоза към своето продуктово портфолио. След непрекъснат растеж централата на компанията се мести през 2010 г. в Ottobrunn, близо до Мюнхен.

В производствения участък от над 800 квадратни метра се намират отделите за развитие, планиране, производство и продажби.

www.finestfog.com


PCO Europe BV

PCO Europe B.V. е водещ производител и доставчик на химически добавки за печатната индустрията. Компанията е създадена през 1976 г. PCO Europe B.V. е позиционирана на пазара като водещ производител на концентрати за почистване на печатни машини, техните елементи и добавки за водни разствори. Продуктите са широко използвани в областите на листов офсет, хийтсет и колдсет печат. Компанията инвестира в научноизследователска и развойна дейност. PCO Europe B.V. разполага с модерни и широкоспектърни R&D съоръжения със сертификати за качество и разнообразен екип от специалисти. PCO Europe B.V. е внедрила система за управление на качеството в съответствие със стандарта NEN-EN-ISO 9001-2015.

http://www.pco-eu.com 


Pulse Roll Label Products

Фирма Pulse Roll Label Products предлага иновативни решения за флеко мастила и лакове за флексопечат върху тесни ролки /до 430 мм/. Фирмата е специализирана в създаване на продукти с висока производителност, коeто улеснява печатниците за етикети по целия свят да постигнат постоянство на цвета и оптимално качество на печат. Pulse Roll Label Product помага на своите клиенти да останат конкурентоспособни на днешния пазар, като предлага решения с добавена стойност, които увеличават ефективността, намаляват отпадъците и свеждат до минимум времето за спиране на печатните машини, с цел подобряване на рентабилността.

Фирмата доставя висококачествени продукти за печатната индустрия за етикети от 2001 г. Днес, с успешния си подход, базиран на решения и съсредоточен върху обслужването на клиентите, Pulse Roll Label Products е с твърдо установена репутация на производител на високоефективни мастила, лакове и покрития за флексо печат. Обслужвайки локална и международна база от клиенти /от големи международни групи до малки частни компании/ продуктите се продават и използват за печат върху тесни ролки и конвертори на етикети по целия свят за различни видове печат - както UV, така и флексо мастила на водна основа, също и UV мастила за сито печат. УВ флексо мастилата и лаковете са предназначени предимно за самозалепващи и shrink sleeve етикети /ръкавни етикети за термосвиваемо фолио/ за много пазарни сегменти, включително храни и напитки, бит, здраве и красота, лична хигиена и лекарства.

www.pulserl.com


Printgraph Finito

Фирма Printgraph Finto е производител на високо технологичните гумени платна Finito No Stop, подложки Finito и лакови форми Finito Rain.

www.printgraph.it