Мат лак 1060

Матов Надпечатен Лак за печат с обръщане S+W Matt Lack 1060

Този лак е създаден от най-новите свързващи материали и е особено подходящ за използване за печат с обръщане S+W (машини 1+1 и 5+5). Мат лак 1060 може да се използва както, мокро върху мокро, така и мокро върху сухо.

Отлични резултати се постигат и при прав печат, изразяващи се в бързо съхнене.

Характеристики

  • кратко време за съхнене
  • отлична безопасност при подреждане в стапела
  • ниско жълтеене
  • много добра устойчивост на изтриване
  • лесна обработка с и без вода

Височината на стапела и количеството прах зависи от количеството мастило и качеството на печатния материал.
Дори и при висока наситеност на отпечатаните цветове безпроблемната обработка и безупречните резултати при печат са гарантирани.


Произведено в Германия и гаранция за постоянно високо качество са резултатите от научноизследователската и развойна дейност – опорни стълбове на фирма ЕППЛЕ Друкфарбен (EPPLE Druckfarben AG). Фирмата заема водеща позиция като доставчик на висококачествени мастила за листов офсет. Изключително модерната инсталация за производство на мастила гарантира високото качество на продуктите в световен мащаб. Познаването на пазара и клиентите винаги води до нови иновации, които поставят нови стандарти.

С новата еко технология за мастила например, бяха създадени нови стандарти за екологично чисти мастила. Свързващите вещества, без минерално масло на базата на възобновяеми суровини, водят до отличен въглероден баланс по време на производство и печат. Системата Aniva® е революция в отпечатването на снимки – възпроизвеждането с офсетов печат позволява за първи път отпечатване с качеството на фото лаборатория.

Ароматни лакове на ЕППЛЕ Друкфарбен (EPPLE Druckfarben AG) – с тях не само отговарят на изискванията на клиентите, но също така вдъхновяват творците за напълно нови маркетингови стратегии. ЕППЛЕ Друкфарбен (EPPLE Druckfarben AG) продължава да бъде неизчерпаем извор на идеи!

www.epple-druckfarben.de

Направете запитване

Контакти

Тел.: +359 82 522 251, Факс: +359 82 521 377, e-mail: office@printsolutions.bg