Мастила за печат върху метал

Тази серия мастила е предназначена за печат върху метал, върху бели предварително лакирани или празни листи материал. След термично изсъхване (150 °C - 170 °C в продължение на 10 минути) серията се характеризира с относително висока твърдост на повърхността и устойчивост срещу надраскване. При използването на тази серия е възможно последващо лакиране по методите мокро върху мокро или мокро върху сухо.

Спектърът на приложение на тази серия е много широк – от технически опаковки като кутии за масла, кафе, сирена и т. н., до подвижни елементи от ламарина (завиващи се капачки или на винт).

Техническо описание


Произведено в Германия и гаранция за постоянно високо качество са резултатите от научноизследователската и развойна дейност – опорни стълбове на фирма ЕППЛЕ Друкфарбен (EPPLE Druckfarben AG). Фирмата заема водеща позиция като доставчик на висококачествени мастила за листов офсет. Изключително модерната инсталация за производство на мастила гарантира високото качество на продуктите в световен мащаб. Познаването на пазара и клиентите винаги води до нови иновации, които поставят нови стандарти.

С новата еко технология за мастила например, бяха създадени нови стандарти за екологично чисти мастила. Свързващите вещества, без минерално масло на базата на възобновяеми суровини, водят до отличен въглероден баланс по време на производство и печат. Системата Aniva® е революция в отпечатването на снимки – възпроизвеждането с офсетов печат позволява за първи път отпечатване с качеството на фото лаборатория.

Ароматни лакове на ЕППЛЕ Друкфарбен (EPPLE Druckfarben AG) – с тях не само отговарят на изискванията на клиентите, но също така вдъхновяват творците за напълно нови маркетингови стратегии. ЕППЛЕ Друкфарбен (EPPLE Druckfarben AG) продължава да бъде неизчерпаем извор на идеи!

www.epple-druckfarben.de

Направете запитване

Контакти

Тел.: +359 82 522 251, Факс: +359 82 521 377, e-mail: office@printsolutions.bg