I-NET XL

Тази Еко-Евро-Серия е разработена на базата на нова технология растителни смоли, които допринасят за изключително широкия спектър на употреба. Серията предоставя многобройни предимства особено при печата с процесни мастила.
Изключителният и бързо настройващ се баланс мастило/вода, така също добрите пилинг показатели формират много добри условия за пренасяне при високи скорости на печат и продължителна работа на печатните машини. Максималната устойчивост на изтриване, отлична устойчивост на карбониране, добър гланц и контраст гарантират печат с високо качество и осигуряват бърза и безпроблемна работа. Серията I-NET XL се препоръчва особено при печат върху матова хартия. В повечето случаи се препоръчва намаляване количеството на добавките за вода.
Серията I-NET XL отговаря на DIN ISO 2846-1 и изпълнява всички предпоставки за постигане на DIN ISO 12647-2.

Техническо описание


Произведено в Германия и гаранция за постоянно високо качество са резултатите от научноизследователската и развойна дейност – опорни стълбове на фирма ЕППЛЕ Друкфарбен (EPPLE Druckfarben AG). Фирмата заема водеща позиция като доставчик на висококачествени мастила за листов офсет. Изключително модерната инсталация за производство на мастила гарантира високото качество на продуктите в световен мащаб. Познаването на пазара и клиентите винаги води до нови иновации, които поставят нови стандарти.

С новата еко технология за мастила например, бяха създадени нови стандарти за екологично чисти мастила. Свързващите вещества, без минерално масло на базата на възобновяеми суровини, водят до отличен въглероден баланс по време на производство и печат. Системата Aniva® е революция в отпечатването на снимки – възпроизвеждането с офсетов печат позволява за първи път отпечатване с качеството на фото лаборатория.

Ароматни лакове на ЕППЛЕ Друкфарбен (EPPLE Druckfarben AG) – с тях не само отговарят на изискванията на клиентите, но също така вдъхновяват творците за напълно нови маркетингови стратегии. ЕППЛЕ Друкфарбен (EPPLE Druckfarben AG) продължава да бъде неизчерпаем извор на идеи!

www.epple-druckfarben.de

Направете запитване

Контакти

Тел.: +359 82 522 251, Факс: +359 82 521 377, e-mail: office@printsolutions.bg