BoFood MH Tobacco мастила с ниска миграция за опаковки на тютюневи изделия

Серия BoFood MHT с много ниско ниво на миграция за опаковки на тютюневи изделия.

Тази високотехнологична серия скала мастила е по-нататъшното развитие на серия BoFood MH, чиито характеристики са изцяло предвидени за употреба в цигарената индустрия.

В допълнение към критериите за липса на миризма и ниска безвредна миграция серията BoFood MH Tobacco е специално оптимизирана, с цел минимално деформиране на материала.

Поради тази причина при производството на BoFood MHT, за разлика от сходни продукти, са използвани суровини с изключително висока степен на чистота. Мастилата от серията BoFood MHT са също като BoFood MH напълно безопасни по отношение на миграция. Това означава, че в сравнение с традиционните системи с ниска миграция серията показва попиване в материала и така дава физическо изсъхване.  Поради тази техническа причина, тази серия е с далеч по-добри показатели. Като допълнение към специалните изисквания за цигарената индустрия, мастилата BoFood MHT отговарят на всички законови изисквания на законодателството за храните, тъй като абсорбиращите и потенциално мигриращите компоненти сами по себе си са на хранителна основа или са хранителни добавки. Това дава възможност серията мастила BoFood MHT да бъде използвана и за производство на опаковки за храни.
Изискването за слаб мирис налага използването на свързващо вещество, което обикновено не може да  създаде  достатъчна  устойчивост  на износване на крайния  продукт.  Поради  тази причина  е задължително всички продукти, които са отпечатани със серията BoFood MHT, след това да бъдат лакирани с дисперсионен лак.

Основно приложение на тази серия е печат на опаковки, за които е от значение вкусовата чувствителност на потребителя.

Техническо описание


Произведено в Германия и гаранция за постоянно високо качество са резултатите от научноизследователската и развойна дейност – опорни стълбове на фирма ЕППЛЕ Друкфарбен (EPPLE Druckfarben AG). Фирмата заема водеща позиция като доставчик на висококачествени мастила за листов офсет. Изключително модерната инсталация за производство на мастила гарантира високото качество на продуктите в световен мащаб. Познаването на пазара и клиентите винаги води до нови иновации, които поставят нови стандарти.

С новата еко технология за мастила например, бяха създадени нови стандарти за екологично чисти мастила. Свързващите вещества, без минерално масло на базата на възобновяеми суровини, водят до отличен въглероден баланс по време на производство и печат. Системата Aniva® е революция в отпечатването на снимки – възпроизвеждането с офсетов печат позволява за първи път отпечатване с качеството на фото лаборатория.

Ароматни лакове на ЕППЛЕ Друкфарбен (EPPLE Druckfarben AG) – с тях не само отговарят на изискванията на клиентите, но също така вдъхновяват творците за напълно нови маркетингови стратегии. ЕППЛЕ Друкфарбен (EPPLE Druckfarben AG) продължава да бъде неизчерпаем извор на идеи!

www.epple-druckfarben.de

Направете запитване

Контакти

Тел.: +359 82 522 251, Факс: +359 82 521 377, e-mail: office@printsolutions.bg